Beskrivelse:
Du lærer at anvende støbeprocesserne håndoplæg og vakuum konsolidering til støbning af mindre ukomplicerede emner, bestående af glasfiber forstærket hærdeplast med polyester eller epoxy som matrix.
 
Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder eller ønsker at arbejde med industriel fremstilling eller reparationer og vedligehold af produkter i hærdeplast kompositter.Det forudsættes, at deltagerne har gennemført og bestået Pers. sikkerhed v arbejde med epoxy (47942) og Sikkerhed ved polyesterstøbning (48139).Det anbefales, at deltagere har gennemført kompositter og produktionsteknikker trin2 (48932), eller har tilsvarende kompetencer.
 
Mål
Deltageren kan anvende materiale- og proceskendskab til støbning af emner, bestående af glasfiber forstærket hærdeplast med polyester eller epoxy som matrix.   Deltageren har viden om fibermaterialer, matrix, kernematerialer og gelcoat. Deltageren kan foretage materialevalg, planlægge, dokumentere og gennemføre støbeprocessen ved hjælp af håndoplæg og maskinelle processer, f.eks. vaccuumstøbning (RTM). Deltageren kan vælge og anvende relevant kontroludstyr, værktøj og hjælpematerialer til de tilknyttede arbejdsopgaver.
 
Varighed
5 dage.
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.