Beskrivelse:
Du lærer at påvise, dokumentere og gennemføre en komplet reparation og genopbygning af yderlaminat og overfladelag på laminat fremstillet af fiberforstærket hærdeplast. Du lærer om skadetyper, reparationsmetoder og fibermaterialer.
 
Målgruppe
Uddannelsesmålet retter sig mod personer, som arbejder eller ønsker arbejde i virksomheder, der fremstiller eller foretager reparationer af produkter i hærdeplast. Det forudsættes, at deltagerne har gennemført og bestået Pers. sikkerhed v arbejde med epoxy (47942) og Sikkerhed ved polyesterstøbning (48139).
 
Mål
Deltageren har kendskab til skadestyper, reparationsmetoder, fibermaterialer, matrix og produktionsproces. Deltageren kan identificere, dokumentere og reparere skader i yderlaminat og overfladelag på laminater fremstillet af fiberforstærket hærdeplast. Deltageren kan desuden: Foretage materialevalg og planlægge reparation gelcoat og laminatskader i polyester- og epoxybaserede laminater. Vælge og anvende relevant værktøj og støbeproces til fjernelse og reetablering af skadet laminat. Genopbygge gelcoat-overflade samt foretage overfladebearbejdning til en specificeret standard. Dokumentere proces og kvalitet for reparationsarbejdet.
 
Varighed
10 dage.
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.