Beskrivelse:
Deltageren kender skalerbare programmers opbygning, og kan montere og udmåle værktøj, samt indlæse data parametrisk. Deltageren kan desuden beregne programmeringstiden i forhold til traditionel fremstilling.
 
Målgruppe:
Arbejdsmarkedsuddannelsen er udviklet til faglærte og ufaglærte, som skal kunne udføre rationel programmering af CNC-maskiner inden for træbranchen. Det anbefales, at deltagerne har gennemført kursus 44776 CNC programmering i G-koder, træ eller besidder tilsvarende kvalifikationer
 
Mål:
Deltageren har viden om parametriske programmer til CNC-styrede maskiner.Deltageren kan:anvende parametriske formlerfremstille program til skalerbare emner i ISO koder, CAD og dialogprogrammeringssystemeroverføre værktøjsdata og nulpunkter parametrisk til specifik styringforetage opstilling, prøvekørsel og bearbejdning af emner, f.eks. omfræsning og nedfræsningforetage og dokumentere beregninger på programmeringstid i forhold til traditionel fremstilling mellem to emner af forskellig størrelsearbejde efter arbejdspladsbrugsanvisning (APB).
 
Varighed:
5,0
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.

Billede af eVejledningen

Jeg er i tvivl om hvad jeg skal - hvem kan hjælpe

eVejledning er klar til at rådgive dig om uddannelse. eVejledning har åbent både om dagen, aftenen og i weekenden.

Ring til eVejledning på 70 22 22 07.

Eller se, hvordan du ellers kan kontakte dem her: eVejledning.dk