Beskrivelse:
Deltageren kan planlægge og gennemføre installation, konfiguration og opdatering af en webserver med tilhørende værktøjer, og supplerende softwareløsninger og database. Deltageren kan desuden foretage implementering og konfiguration af FTP adgang, fjernadministration, backup funktion, og forskellige former for sikkerhed, samt oprette og administrere brugere, rettigheder og ressourcer.
 
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for det datatekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med installation, konfiguration og administration af en webserver.Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har erfaring med netværksservere.
 
Mål
Deltageren kan planlægge og gennemføre: ·  Installation, konfiguration og opdatering af en webserver med tilhørende værktøjer ·  Installation og konfiguration af supplerende website-softwareløsninger, -værktøjer og -databaser.   Deltageren kan desuden foretage implementering og konfiguration af DNS-funktioner, FTP adgang, fjernadministration, backup funktion, monitorering og forskellige former for sikkerhed på websitet.   Deltageren kan endvidere oprette og administrere brugere, rettigheder og ressourcer, samt foretage monitorering, fejlretning, backup, genskabelse og optimering af webserveren.
 
Varighed
5 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.