Beskrivelse:
Deltageren kan planlægge og gennemføre installation, konfiguration og opdatering af en mailserver, herunder foretage implementering og konfiguration af sikkerhed og Recovery, og kan desuden administrere brugere, brugerkonti, ressourcer, foldere, klientopsætning, klientforbindelse og sikkerhed. Deltageren kan endvidere foretage monitorering, fejlretning, Backup og Restore af serveren.
 
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til IT-supportere og datateknikere samt andre inden for AMU-målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal arbejde med installation, konfiguration og administration af mailservere, og som er beskæftiget eller søger beskæftigelse inden for området. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har erfaring med netværksservere.
 
Mål
Deltageren kan planlægge og gennemføre installation, konfiguration og opdatering af en mailserver, herunder foretage implementering og konfiguration af forskellige former for sikkerhed og Recovery modes. Deltageren kan desuden administrere brugere, brugerkonti, ressourcer, foldere, adresselister, klientopsætning, klientforbindelse og sikkerhed. Deltageren kan endvidere foretage monitorering, fejlretning, Backup og Restore af mailserveren.
 
Varighed
5,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.