Beskrivelse:
Deltageren kan installere og konfigurere en private cloud løsning med tilhørende serversystem og cloud teknologier samt implementere forskellige former for sikkerhed og kan her anvende sin op-nåede viden om cloud teknologier, private cloud arkitekturer og løsninger, sikkerhed og clustering. Deltageren kan endvidere administrere rettigheder og ressourcer, samt foretage monitorering.
 
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til IT-supportere og datateknikere samt andre inden for AMU-målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal arbejde med installation og administration af private cloud løsninger, og som er beskæftiget eller søger beskæftigelse inden for området. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har en god erfaring med og et godt kendskab til installation og administration af serverløsninger.
 
Mål
Deltageren kan gennemføre installation og konfiguration af en private cloud løsning med tilhørende serversystem og cloud teknologier samt foretage implementering og konfiguration af forskellige former for sikkerhed. Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om cloud teknologier, private cloud arkitekturer og løsninger, sikkerhedsløsninger, ressourcestyring, monitorering og clustering. Deltageren kan endvidere oprette og administrere brugere, rettigheder og ressourcer samt foretage monitorering og management af cloud løsningen.
 
Varighed
5,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.