Beskrivelse:
Deltageren ajourføres i forhold til at kunne installere, opgradere, konfigurere og administrere en tidsaktuel serverapplikation som ex en postserver- eller en databaseserverinstallation, med tilhørende ressourcer og sikkerhedsværktøjer, samt i forhold til at kunne konfigurere serverapplikationen til anvendelse i et netværk og/eller via Internettet.
 
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til faglærte og ufaglærte personer inden for det datatekniske område, der er beskæftiget eller søger beskæftigelse med installation, konfiguration og/eller administration af servere. Det anbefales at deltageren inden kursusstart har erfaring med serveroperativsystemer.
 
Mål
Deltageren ajourføres i forhold til at kunne installere, opgradere, konfigurere og administrere en tidsaktuel serverapplikation, som f.eks. en postserver- eller en databaseserverinstallation med tilhørende ressourcer og sikkerhedsværktøjer, samt i forhold til at kunne konfigurere serverapplikationen til anvendelse i et netværk og/eller via Internettet. Deltageren vil desuden kunne foretage simpel fejlfinding og fejlretning på installations- og opsætningsfejl.
 
Varighed
3 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.