Beskrivelse:
Deltageren kan planlægge, installere og administrere Cluster løsninger på forskellige platforme og til forskellige formål som fx Web-applikationer og Parallel Processing, og kan herunder installere Network Load Balancing og foretage oprettelse af Cluster ressourcer. Deltageren kan endvidere foretage test, fejlsøgning og fejlretning på Cluster installationer ved hjælp af relevante værktøjer.
 
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til faglærte og ufaglærte personer inden for det datatekniske område, der er beskæftiget eller søger beskæftigelse med installation, drift eller administration af serverløsninger. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et godt kendskab til forskellige serverløsninger.
 
Mål
Deltageren kan planlægge, installere og administrere Cluster løsninger på forskellige platforme og til forskellige formål som fx Web-applikationer og Parallel Processing, og kan herunder installere Network Load Balancing og foretage oprettelse af Cluster ressourcer. Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om Clusterteknologier og -løsninger. Deltageren kan endvidere foretage test, fejlsøgning og fejlretning på Cluster installationer ved hjælp af relevante værktøjer.
 
Varighed
5 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.