Beskrivelse:
Deltageren kan dimensionere, installere, konfigurere og administrere en blandet serverløsning på en virtuel platform, herunder foretage installation og konfiguration af virtuelle maskiner på en server, samt installation og konfiguration af virtuelle serverinstallationer. Deltageren kan endvidere foretage test, fejlsøgning og fejlretning på et virtuelt miljø ved hjælp af relevante softwareværktøjer.
 
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til faglærte og ufaglærte personer inden for det datatekniske område, der er beskæftiget eller søger beskæftigelse med installation, drift eller administration af serverløsninger. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et godt kendskab til forskellige serverløsninger.
 
Mål
Deltageren kan dimensionere, installere, konfigurere og administrere en blandet serverløsning på en virtuel platform, herunder foretage installation og konfiguration af virtuelle maskiner på en server, samt installation og konfiguration af virtuelle serverinstallationer, og deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om software og hardware produkter til opbygning af virtuelle maskiner, samt forudsætninger og begreber omkring virtualisering. Deltageren kan endvidere foretage test, fejlsøgning og fejlretning på et virtuelt miljø ved hjælp af relevante softwareværktøjer.
 
Varighed
5 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.