Beskrivelse:
På udd. lærer deltageren at bruge varmemængdeberegn., varmetransmissionsberegn., fugtig luft beregn. og h l og p diagrammer til at dimensionere køleanlæg og bruge gældende dansk lovgivning ved udførelse af praktisk arb. på køleanlæg og får kendskab til indplacering af forskellige køleanlæg i den gældende lovgivning og foretage dimensioneringer manuelt og ved brug af PC program.
 
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til personer, der arbejder eller ønsker at kvalificere sig til at arbejde i kølebranchen med arbejdsopgaver indenfor montage, service og eftersyn af køletekniske anlæg.
 
Mål
Deltageren kan ved brug af varmemængdeberegninger, varmetransmissionsberegninger, fugtig luft beregninger og h l og p diagrammer dimensionere køleanlæg.Deltageren har kendskab til gældende dansk lovgivning der anvendes ved udførelse af praktisk arbejde på køleanlæg. Deltageren kender principperne for indplacering af forskellige typer køleanlæg i den gældende lovgivning. Deltagerne kan foretage ovennævnte dimensioneringer manuelt og ved brug af PC program.
 
Varighed
5,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.