Beskrivelse:
Efter gennemført uddannelse kan deltageren medvirke ved oplægning/montering af kobberrør. Deltageren kan anvende mekaniske og endelige samlemetoder for kobberrør. Deltageren kan tildanne og rengøre kobberrør og fittings til lodning, udvælge tilsatsmaterialer og brændertype, udføre lodningen korrekt og fejlfri, rengøre, korrosionsbeskytte og isolere det udførte arbejde. Deltageren kan arbejde med lodning af kobberrør med tilsatsmaterialer i henhold til gældende sikkerheds- og miljøregler.
 
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, der arbejder i eller ønsker at kvalificere sig til at arbejde i kølebranchen med arbejdsopgaver indenfor montage, service og eftersyn af køletekniske anlæg.
 
Mål
På uddannelsen lærer deltageren oplægning/montering af kobberrør og anvendelse af mekaniske og endelige samlemetoder for kobberrør. Deltageren lærer at tildanne og rengøre kobberrør og fittings til lodning, at udvælge tilsatsmaterialer og brændertype, at udføre lodningen korrekt og fejlfri, rengøre, korrosionsbeskytte og at isolere det udførte arbejde. Deltageren lærer at arbejde med lodning af kobberrør med tilsatsmaterialer i henhold til gældende sikkerheds- og miljøregler.
 
Varighed
5 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.