Beskrivelse:
Efter gennemført uddannelse kan deltageren dokumentere mindre, kommercielle køleanlæg i form af rørdiagrammer og kredsskemaer. Deltageren kan anvende denne dokumentation ved praktisk arbejde med bygning af relæstyringer i el-tavler. Deltageren kan tilslutte, fejlfinde på og udskifte simpel køleautomatik og motorbeskyttelse for en- og trefasede el-motorer. Deltageren kan arbejder selvstændigt på el-tavler uden spænding. Deltageren kan arbejde i overensstemmelse med L-AUS bestemmelserne. Deltageren kan forbinde elektroniske styrebokse til mindre køleanlæg og indstille givne setpunkter ved hjælp af manual.
 
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til personer, der arbejder eller ønsker at kvalificere sig til at arbejde i kølebranchen med arbejdsopgaver indenfor montage, service og eftersyn af køletekniske anlæg.
 
Mål
På uddannelsen lærer deltageren at dokumentere mindre, kommercielle køleanlæg i form af rørdiagrammer og kredsskemaer og at anvende denne dokumentation ved praktisk arbejde med bygning af relæstyringer i el-tavler. Deltageren lærer at tilslutte, fejlfinde på og udskifte simpel køleautomatik og motorbeskyttelse for en- og trefasede el-motorer. Deltageren lærer at arbejde selvstændigt på el-tavler uden spænding og i overensstemmelse med L-AUS bestemmelserne. Deltageren lærer at forbinde elektroniske styrebokse til mindre køleanlæg og indstille givne setpunkter ved hjælp af manual.
 
Varighed
5 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.