Beskrivelse:
Deltageren kan montere og idriftsætte forskellige fieldbussystemer, herunder montere kabler og stik, samt konfigurere software for de enkelte noder. Deltageren kan planlægge og strukturere et PLC program for et fieldbussystem, samt fejlfinde/fejlrette på bussystemet ved anvendelse af de diagnosticeringsværktøjer, der findes i programmeringssoftwaren.
 
Målgruppe:
Uddannelsen henvender sig til maskinreparatører, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne installere, programmere, fejlsøge og fejlrette på en PLC, hvor der anvendes analog signalbehandling og de dertil hørende instruktioner.
 
Mål:
Deltageren kan beskrive de forskellige bussystemer, specielt med vægt på anvendelses-mulighederne. Deltageren kan montere og idriftsætte fieldbussystemer samt udfører den korrekte montering af kabler og stik samt konfigurering af software til de enkelte noder.Deltageren kan planlægge, strukturere og dokumentere et PLC program, der anvendes i forbindelse med et fieldbussystem. Deltageren kan fejlfinde/fejlrette på fieldbussystemer ved at anvende de monitor- og diagnosticerings-værktøjer, der findes i programmeringssoftwaren.
 
Varighed:
5 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.