Beskrivelse:
Du lærer at installere og tilrette et operativsystem til brug som basis for et Deployment Image, at installere og konfigurere services for Deployment, at producere pakker og Images til udrulning af software og operativsystemer over netværk, samt at administrere software på installationer.
 
Målgruppe:
Uddannelsen henvender sig til faglærte, f. eks IT-supportere og datateknikere eller andre i AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der er beskæftiget eller søger beskæftigelse med deployment i servermiljøer. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har arbejdet med Active Directory.
 
Mål:
Deltageren kan redegøre for fordele og ulemper forbundet med forskellige Deployment metoder, herunder udvælge korrekt distributions medie. På den baggrund kan deltageren træffe beslutning om valg af Deployment scenarier.Deltageren kan: - installere og konfigurere services i forbindelse med udrulning af software og operativsystemer over netværk.- installere og tilrette et operativsystem til brug som basis for et Deployment Image - producere pakker og Images til udrulning af software og operativsystemer over netværk- tilføje reference Images og nødvendige enheds-drivers til et Deployment share- oprette og tilrette opgaver i forbindelse med et givent Deployment scenarie- administrere forskellige indbyggede roller i et domæne efter behov, som tredje parts software, hardware specifikke enheds drivers osv. - administrere og tilrette software på live installationer via group policies.
 
Varighed:
5,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.