Beskrivelse:
Deltageren kan anvende et objektorienteret programmeringssprog til udvikling og implementering af et dynamisk website med en tilhørende databaseapplikation, hvor fokus ligger på sitets brugergrænseflade, og herunder design af web brugergrænseflader, validering af data, AJAX, rapporter, sikkerhed ved et membership website og deployment af websites.
 
Målgruppe:
Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for det datatekniske område og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med udvikling af dynamiske websites. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har programmeringserfaring og et grundlæggende kendskab til de principper og teknikker, der indgår i programmering samt anvendelse af web-forms og design og udvikling af komplekse databaseapplikationer.
 
Mål:
Deltageren kan udvikle og implementere et dynamisk website med en tilhørende kompleks databaseapplikation, hvor det primære fokus ligger på sitets brugergrænseflade. I udviklingsarbejdet kan deltageren anvende et objektorienteret programmeringssprog og et tilhørende udviklingsværktøj.   Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om udviklingsværktøjet, design af dynamiske web brugergrænseflader, validering af data, AJAX (Asynkron JavaScript og XML), generering af rapporter, sikkerhed ved et membership website og deployment af websites.   Deltageren kan endvidere foretage afprøvning og fejlretning af et udviklet website med tilhørende databaseapplikation.
 
Varighed:
5,0 dage
Funktioner
 
Vis kursuskalender Vis kursuskalender
Kalenderen viser, hvornår kurset afholdes på skolerne.
Gem i favoritkurser Gem i favoritkurser
Print en kalender med dine favoritter og hold dig opdateret via mail.